lauantai 28. maaliskuuta 2015

MITÄ KUULUU TAVOITEHOUSUILLE?

Hyvää! Jotakuinkin tasan viisi viikkoa sitten kuvasin ekan kerran tavoitehousut päälläni ja postasin ne tänne blogiin. Tänään otin tavoitehousukuvat uusiksi ja yllätys oli positiivinen; helmikuun rantaloman rusketuksen lisäksi on kropasta lähtenyt myös aika paljon senttejä. 

Painoa kuvien väliltä on lähtenyt noin kaksi ja puoli kiloa. Vaikka pudotettu määrä onkin vielä aika pieni ja kuulostaa siltä ettei sitä juuri ulkonäössä huomaisi, fakta on se, että lyhyessä kropassa näkyy jokainen kilo. Myös kropan muoto on hieman muuttunut - ehkäpä mulle on tullut sitä kaivattua lihasta rasvan tilalle! 

Pidemmittä puheitta, sit niihin muutoskuviin! 
motivaatiohousutvalmis
motivaatiohousutvalims2
Nä housut - kuten myös muut tän postauksen tavoitehousut - ostin Espanjan matkalta helmikuussa. Housut on kokoa 32, eikä kyllä ollut toivoakaan että ne olis kiinni menneet vielä helmikuun puolella:D Tänä aamulla sain kaikki napit kuitenkin puserrettua kiinni, ja housut menee jalkaan, jee! Niin tiukat nä kuitenkin on edelleen ettei todellakaan pääse käyttöön vielä. Ei sillä että sääkään sitä sallisi.... Mulla oli tavoitteena saada nä jalkaan heinäkuun Ruisrockiin, ja vahva fiilis että tuun onnistumaan siinä! Tiukat shortsit ikävästi litistää pyllyn ihan kasaan, eli mahasta pitäis saada vielä aika paljon pois että sais kangasta riittävästi tonne takapuolellekin!
motivaatiohousut6
motivaatiohosuut5
Nä farkut on aivan superpehmeää ja ihanaa kangasta, ja veikkaankin et näistä tulee mun uudet lempparifarkut kunhan vain vetskari menee kiinni. Kokeilin näitä muuten jo toissa viikolla, ja nappi irtosi näitä päälle riuhtoessa:D Ei siis ilmeisesti ihan vielä oo sopivat nä pöksyt... 
Aika 5/5 toi aloituspyllykuvan asento! En edes tajua miten oon vääntäytynyt tollaseen asentoon.
motivaatiohousut3
motivaatiohousu4
Nä housut oli mun tavoitehousuista ainoat jotka jo alunperin meni jalkaan, ja ylin nappi kiinni. Jenkkakahvat kuitenkin pursui sivuilta suht epämiellyttävästi ja jalat näytti ihan pökkelöiltä. Nyt on kuitenkin menty aika paljon parempaan suuntaan näiden shortsien kanssa, vaikka vähän vielä vyötäröltä ovatkin tiukat. Tajusin muuten vasta nyt kun nä menee hyvin päälle, miten lyhyet nä on, hui! 
Tänään huomasin muuten että nä shortsit onkin kokoa 32 eikä 34, niinkuin kirjoittelin ekaan tavoitehousupostaukseen. Parempi niinpäin, eiks niin!
motivaatiohousut7
Loppuun vielä kuvat meikäläisen takapuolesta mun lempihameen kanssa. On siellä salilla muutakin tehty kuin otettu selfieitä!

Tältä mä näytän nyt, toivottavasti viiden viikon päästä taas hieman paremmalta! Eli reisistä ja mahasta hieman pois ja pyllyyn sitä pyöreyttä! 

6 kommenttia:

  1. Oi ompas sulla ihana blogi! Taisit just saada vakkari lukijan. En oo pitkään aikaan lukenu blogeja ja vaikee löytää sellasia hyviä. Ja tykkään ku lisäät hyvä laatusia kuvia :) tsemppiä

    VastaaPoista
  2. Vau todella upeaa kehitystä, varsinki tosta ekasta sortsi kuvasta näkee todella hyvin. Tsemppiä jatkoon jatka vaan samaan malliin. :)

    VastaaPoista